Tualett on anonüümne

Torudest alla lastavatel objektidel ei ole nime peal – järelikult ma võin sealt alla lasta mida iganes, keegi ei saa sellest teada. Ma olen tualetis enamasti üksi – keegi ei näe mind torusid reostamas. Sarnane olukord on ka metsa alla visatava prügiga.

Tualetid on omavahel ühenduses

Siiski ei tule inimesed tavaliselt selle peale, et kogu kanalisatsioonitorustik on omavahel ühendatud. Ummistus ei pruugi ohustada ainult selle tekitajat, vaid hoopis tervet korterelamut või koguni tervete majade gruppi.

Mina olen oma tualetis boss

Kuigi korterite tualettide eest vastutavad omanikud isikuliselt, siis kanalisatsioonitorud on korterelamutes ühised ning nende eest vastutavad kõik korteriomanikud ühiselt.

anonyymsus-sisulehele

WC Müüdid

Tualett on anonüümne wcm-nupud-igaummistussaabkorda WC potti võib kõike panna